Ansatte lærlinge

Marcus Møller

forventes udlært marts 2021. Pt. er han i forsikringsafdelingen, hvor han kører små selvstændige opgaver. Han kan godt lide at lave finish arbejde, såsom at sætte døre og vinduer i. Marcus har også været i entrepriseafdelingen hvor han var meget vellidt af sine kollegaer, da han knokler og ikke er bange for at tage fat.

Lars-Emil Christensen

forventes udlært marts 2021. Han er først startet hos os juni 2020, da han gerne ville færdiggøre sin lærlingetid i et andet firma. Lars-Emil er startet i forsikringsafdelingen, og planen er, at han selvstændigt skal køre små forsikringsskader, når han er kommet godt i gang hos os.

Rasmus Dieckmann

forventes udlært september 2021. Siden han var lille, har han gerne ville arbejde med noget, hvor han kunne bruge sine hænder. Han har indtil videre kun været i forsikringsafdelingen, hvor han er glad for at være. Her kan han bedst lide at sætte døre/vinduer i og lægge gulve. Det er planen, at han ultimo 2020/primo 2021 skal køre i entrepriseafdelingen, så han også får den erfaring med sig.

Lars Hee Johansen

forventes udlært marts 2022. Lars tog beslutningen om karriereskift i 2018 og er i dag voksenlærling. Han har både været i entreprise- og forsikringsafdelingen. Dog er det forsikringsafdelingen han synes er mest spændende, da der er så stor variation i opgaverne.

Daniel Juhl Rasmusen

forventes udlært august 2022 og er også EUX-lærling. Han har altid haft interessen for at arbejde med hænderne, og kan godt lide at blive udfordret med nye ting. Han er pt. i forsikringsafdelingen, og indtil videre synes han bedst om at lægge gulv og lave tag.

Rasmus Dissing

forventes udlært september 2022. Han har både været i entrepriseafdelingen og forsikringsafdelingen, og er pt. i forsikringsafdelingen. Han synes, det er sjovest at lægge gulv og sætte gips op.

Simon Lindholdt

forventes udlært september 2022. Han startede hos os i februar 2020 efter ansættelse et andet sted, hvor han ikke fik lov til at lave noget. I dag arbejder han i forsikringsafdelingen, og Simon synes det er spændende og udfordrende, med varierende opgaver. Han er glad for kundekontakten, og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Oliver Hansen

forventes udlært marts 2023. Oliver har arbejdet lidt i firmaet som arbejdsmand, mens han gik på første skoleforløb. Oliver har arbejdet lidt i de forskellige afdelinger, men han kan bedst lide at være i entrepriseafdelingen, som han er i lige nu.

Lauritz Krewald

forventes udlært september 2023, og er dermed vores nyeste lærling. Lauritz var i praktik i efteråret 2019, og gjord det så godt, at vi allerede i slutningen af 2019 indgik aftale om lærlingeplads til start august 2020. Pga. Corona-krisen har han haft mulighed for at starte maj 20. Han har altid gerne vil være håndværker og er vild med at lære nye ting og blive udfordret. Han er startet op i vores forsikringsafdelingen, hvor han skal være de næste par måneder.

Kontakt os

Troels Hansen A/S

Vores dygtige håndværkere udfører til enhver tid kvalitetsarbejde uanset arbejdets karakter. Vi renoverer og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

Kontakt os

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup
CVR: 31064996​
Tlf: (+45) 4611 7141
Mail: info@th-as.dk