Byggesager

November 2020

Det ser endelig ud til at vi kan komme i gang i Metroen for Kemp & Lauritzen. Vi skal lave cykelkældre-lofter, og materialerne kom fra Italien allerede i marts måned. Vi har ventet på at komme i gang med selve arbejdet, og det ser ud til, at vi kan starte i uge 47.

 

Oktober 2020

Vi er startet på en ny sag i Holte, hvor vi skal renovere en villa. Patrick er byggeleder på tømrerdelen, mens Michael er byggeleder på murerentreprisen og til sidst vil Stefan være ansvarlig for malerarbejderne.

 

September 2020

Vi skal renovere facader hos en ejerforening på Paludan Müllers Vej. Det er en murerentreprise med Leif Hansen, som kundens rådgiver. Kim er byggeleder på sagen.

 

August 2020

Vi skal bygge cykelskure/depotrum for Ejerforeningen Rønnevangshusene i Taastrup. Vi har lavet flere arbejder for dem, og nu er det kommet til cykelskure. Troels er byggeleder på sagen.

 

Juni 2020

Vi er startet på en byggesag på Roarsvej på Frederiksberg, hvor der skal renoveres på 4. sal og ombygges tørloft på 5. sal til bolig. Patrick er byggeleder på sagen

 

Maj 2020

Vi er gået i gang med en stor facaderenovering i Næstved for Connla, som adminstrerer en masse ejendomme. Kim er byggeleder på sagen

 

April 2020

Vi er startet på en sag på Gallerierne i Hillerød, hvor bankfilialen skal renoveres og der skal laves en lejlighed. Troels er byggeleder på sagen.

Vi er også i gang med en sag i Charlottenlund,  hvor der skal renoveres en masse altaner. Kim er byggeleder på sagen.

 

Marts 2020

Vi er startet på en sag på Kingosgade på Frederiksberg, hvor der skal skiftet 118 vinduer i ejendommen. Patrick er byggeleder på sagen.

Vi er også startet med at renovere og lave en tilbygning på Brøndby Strand Kirke, hvor vi arbejder for Karl A. Hansen. Patrick er byggeleder på sagen.

Vi har vundet en sag for en boligforening i Valby, som gennem de næste par år skal have lavet 60 nye badeværelse. Kim er byggeleder på sagen.

Vi har endvidere afleveret den store strandvilla til en glad og tilfreds bygherre. Vi vil lidt senere på foråret/sommeren anlægge en badebro, som vi håber bygherre vil få glæde af.

 

Februar 2020

Vi er startet på en sag på Søndervangs alle i Valby, hvor hele huset skal renoveres. Mike er byggeleder på sagen.

 

Januar 2020

Vi starter på en sag på Elmevej i Holte, hvor vi skal gennemrenovere en villa. John er byggeleder på sagen.

Vi er også startet på en sag på Caroline Amaliesvej i Kongens Lyngby, hvor hele stueplanet skal renoveres. Mike er byggeleder på sagen.

 

November 2019

Vi er denne måned startet på Oslo Plads 2 for HK byg, hvor vi stiller med arbejdskraft.

 

Oktober 2019

En af Patricks første byggesager bliver for MetNord JV, hvor vi skal lave lofter på Nordhavn station. Vi starter i oktober måned.

 

September 2019

Vi har fået en sag på Asylgade i Roskilde, hvor vi skal lave nyt tag med kviste og ovenlys vinduer. Det bliver spændende!

 

Juli 2019

Vi skal renovere facader på Stengårdsparken i Gladsaxe. Sagen skal foregå i samarbejde med Pålsson arkitekter, vi glæder os til samarbejdet med Pålsson samt bygherre.

 

April 2019

Vi er startet på en sag på Vester Søgade for Vesco, hvor vi laver tømrerarbejder ved lysninger i forbindelse med PCB-renoveringer. Jacob er byggeleder på sagen.

 

December 2018

Så er vi officielt startet med at bygge en helt ny strandvilla på Rungsted Strandvej. Det bliver rigtig spændende at se det færdige resultat. Det er en stor hovedentreprise,  hvor mange af arbejderne er solgt fra i en fagentreprise, så vi stadig har mulighed for at have svende til øvrige arbejder.

 

November 2018

Vi har fået en yderst interessant sag på Ballonhangaren på Amager. Det er et spændende og meget anderledes projekt da renoveringen skal udføres med respekt for det oprindelige byggeri. Alt træ bliver tappet nøjsomt sammen og det træ der kan genbruges bliver genbrugt.

Vi bygger for Real Dania og Københavns byggestyring som har projektet.

Der bliver lavet i alt 4 små videoer om hangaren fra opførsel til nu, I kan se og læse mere om det her https://realdania.dk/projekter/ballonhangaren

Kontakt os

Troels Hansen A/S

Vores dygtige håndværkere udfører til enhver tid kvalitetsarbejde uanset arbejdets karakter. Vi renoverer og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

Kontakt os

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup
CVR: 31064996​
Tlf: (+45) 4611 7141
Mail: info@th-as.dk