Hoved- & fagentrepriser


Vi har gennem tiden lavet mange forskellige projekter i både hoved- og fagentrepriser.

Hovedentrepriserne er ofte med en rådgiver tilknyttet, som har lavet udbudsmateriale, hvor vi har budt på sagen. Det kan være renovering af en ejendom, tag- og facaderenovering, nye vinduer eller en tilbygning.

Vi laver også hovedentrepriser for private, som selv har en rådgiver tilknyttet, og som selv kontakter os gennem anbefalinger.

I fagentreprise laver vi gerne apteringsopgaver, og dette gør vi ofte for vores faste samarbejdspartnere.

Er du rådgiver eller hovedentreprenør, og har du ikke tidligere samarbejdet med os, er du meget velkommen til at kontakte os med en evt. opgave. Vi sætter pris på åbenhed og ærlighed! Ved nye samarbejder, mødes vores byggeleder og eller direktør altid med Jer, inden vi bliver enige om, at vi skal regne på en opgave. Det er vigtigt for os, at vi kan sætte ansigt på hinanden og kan forventnings-afstemme, hvordan et evt. samarbejde skal forløbe – INDEN der overhovedet tales økonomi.

Det samme gælder hvis du er en privatperson.

Kontakt os

Troels Hansen A/S

Vores dygtige håndværkere udfører til enhver tid kvalitetsarbejde uanset arbejdets karakter. Vi renoverer og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

Kontakt os

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup
CVR: 31064996​
Tlf: (+45) 46 11 71 41
Mail: info@th-as.dk