Dit professionelle malerfirma på Sjælland

Malerentrepriser

Tømrermester Troels Hansen A/S er ikke kun et tømrerfirma, men vi har også vores egen malerfirma integreret i virksomheden. Vores malere udfører primært malerarbejde for erhvervskunder, men kører også gerne ud til faste boligforeninger. Malerfirmaet bliver drevet af malermester Stefan Hansen, som har solid erfaringen med projektstyring og koordinering af malerprojekter.

Vores malere leverer solidt håndværk af højeste kvalitet, vi afslutter ikke en opgave før kunden er tilfreds. Vores malere har en bred faglig kunnen, og vi kan derfor altid finde den helt rigtige maler til netop din maleropgave. Vores firma er bygget op omkring visionen, altid at levere kvalitet rigtig første gang.

Meget malerarbejde kan virke uoverskueligt, derfor tilbyder vi en professionel rådgivning og finder den rigtige løsning til din maleropgave. Hos Tømrermester Troels Hansen A/S har vi stor erfaring med store og små maleropgaver på hele Sjælland.

Vi har i flere år gjort vores kunder meget tilfredse ved hjælp af håndværk af højeste kvalitet. Skal du bruge en maler til dit næste projekt, så tøv ikke med at give os et kald. Vi garantere et håndværk og materialer af høj kvalitet, der vil gavne din bygning i mange år.

Vi udfører alle former for malerarbejde

Vi udfører alle maleropgaver og sætter en ære i at udføre arbejdet til perfektion. Har du brug for hjælp til maling af vinduer, døre, vægge, loft, opgange eller andet, står vi klar med malerullen. Vi udføre malerarbejde både indvendig og udvendig.

Vi har stor erfaring med udførelse af malerarbejde på fredede og bevaringsværdige bygninger. Så står du med en special opgave, der kræver spidskompetencer, så er vi det rette firma til opgaven.

Har du spørgsmål eller mangler professionel rådgivning, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Malerarbejde der tager hensyn

Når du entreer en maler hos os, kan du forvente et resultat, der både tager hensyn til dine ønsker og miljøet. Vi bruger primært svanemærkede produkter til vores maleropgaver.

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Mangler du en kompetent og erfaren maler, der kan klare enhver opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 11 71 41, e-mail info@th-as.dk eller via vores kontaktformular.

Så kontakter vores meget positive og servicemindede medarbejdere dig hurtigst muligt og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på malerarbejde på hele Sjælland.