Personale

August 2020

For at optimere og sikre endnu mere flexibilitet, har vi valgt at lægge service- og forsikringsafdelingen sammen. I den forbindelse vil Jakup Myjak starte som byggeleder på deltid mens han afslutter sin uddannelse som bygningskonstruktør. Jakup har tidligere i sit uddannelsesforløb været ansat på deltid, og ønsker nu, at komme retur, hvilket hænger fint sammen med en sammenlægning af 2 afdelinger. Vi ser frem til at han starter!

 

Juli 2020

Velkommen til Stefan Hansen, som starter som malermester. Stefan er tidligere fast underentreprenør og Stefan kender derfor virksomheden rigtig godt. Stefan skal udvikle vores malerafdeling, så vi både kan håndtere mindre malerentreprise, og flere forsikringsskader. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet!

 

Juni 2020

Velkommen til Lasse, som starter i murerafdelingen. Vi har rygende travlt i afdelingen, så det bliver godt med en garvet murer, som kan tage fra. Vi glæder os!

Velkommen til Lars-Emil, som er på sidste år sin tømreruddannelse. Lars-Emil kender én vores nuværende lærlinge og ønskede at færdiggøre sin uddannelse i en anden virksomhed. Lars-Emil skal være i forsikringsafdelingen hvor det er planen, at han ret hurtigt skal være mere eller mindre selvkørende. Velkommen til!

Vi starter på en sag på Roarsvej med renovering af 4. sal og ombygning af loft til bolig. Patrick er byggeleder på sagen.

 

Maj 2020

Lauritz starter som tømrerlærling. Lauritz skulle først starte efter sommerferien men pga. grundforløbet ikke kunne færdiggøres, har vi fået mulighed for at starte Lauritz op noget før. Vi glæder os til at følge ham – der er store forventninger, da Lauritz har været i praktik hos os i efteråret 2019, hvilket han klarede til UG!

 

April 2020

STORT tillykke til Mike som har bestået sin eksamen som håndværkstaksator på Forsikringsakademiet – med flotte udtalelser. Vi er meget stolte af at have Mike ansat!

 

Marts 2020

STORT tillykke til Frederik, som trods Coronakrisen, bliver  udlært tømrersvend. Vi fejrer Frederik når det igen bliver forsvarligt at være flere sammen

Velkommen til Anders som skal lave forsikringsskader – Anders er rutineret tømrer og vi glæder os til samarbejdet!

Også velkommen til Henrik, som startet på deltid i murerafdelingen. Henrik er ekspert i fliselægning, så det glæder vi os til!

Sidst men ikke mindst velkommen til Mark, som skal være ny makker til Jørgen, som er en af vores mest rutinerede tømrer. Mark skal starte på en byggesag sammen med Jørgen for en af vores faste kunder. Velkommen til!

 

Februar 2020

Velkommen til Steen som starter som arbejdsmand og velkommen til Rasmus, som starter som tømrer i forsikringsafdelingen. Begge er rutineret i branchen, så vi glæder os til at I kommer rigtigt i gang!

I denne måned har vi haft 15 mand på Skimmel og Asbestkursus hos Goritas. Det er desværre et område, som mange ikke er bevidste om i forbindelse med demonteringer i ældre boliger, men vi gør, hvad vi skal og kan, for at klæde vores ansatte på til opgaverne!

 

Januar 2020

Velkommen til Daniel som er startet som tømrerlærling og Rasmus, som er startet som arbejdsmand.

 

November 2019

Karina Elise Nielsen starter som kontorelev. Vi glæder os til at hun starter og ser frem til et godt samarbejde og uddannelsesforløb.

 

I bestyrelsen er Leif Fredberg tiltrådt som bestyrelsesmedlem, mens Palle Jensen er tiltrådt som bestyrelsesformand.

 

Oktober 2019

Patrick Aastrøm starter som byggeleder i entrepriseafdelingen. Patrick har været ansat tømrer i virksomheden siden 2016. Vi glæder os til at han kommer ind på den anden side af skrivebordet!

 

August 2019

Maja er tilbage efter endt barsel, så nu kan Amanda holde velfortjent ferie efter et travlt og udfordrende år

 

Januar 2019

Ulrik Philipsen og Mike Leonhardt starter som byggeleder i forsikringsafdelingen. Ulrik har været ansat som tømrer i virksomheden siden 2015, mens Mike er uddannet bygningskonstruktør og har været selvstændig. Velkommen til!

 

August 2018

Velkommen til Jacob Andersen, som starter som byggeleder i service. Jacob er tidligere fast samarbejdspartner til firmaet.

Vi skal også byde velkommen til Kim Pedersen, som skal starte en murerafdeling op. Kim er tidligere underentreprenør til firmaet.

Sidst men ikke mindst skal vi byde velkommen til Amanda Frederiksen, som starter som Økonomi- og HR assistent. Amanda skal varetage en del af de daglige opgaver på økonomisiden, mens Maja er på barsel.

Kontakt os

Troels Hansen A/S

Vores dygtige håndværkere udfører til enhver tid kvalitetsarbejde uanset arbejdets karakter. Vi renoverer og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

Kontakt os

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup
CVR: 31064996​
Tlf: (+45) 4611 7141
Mail: info@th-as.dk