Tagterrasse Søborg | Tømrermester Troels Hansen

Tagterrasse Søborg

TagterrasseSøborg

  

Her er der tale om et projekt i skyerne. Vi fik til opgave at renovere et eksisterende tagterrasse, hvor vi stod for nedrivning af gamle terrassebrædder, montering af nyt tagpap, nye terrassebrædder samt etablering af skur og flere plantekasser.

Kunden har skrevet følgende anmeldelse på www.anmeld-haandvaerker.dk  "Det har fra første færd været en fornøjelse, at have tømrerne gående på taget. Der var naturligvis lidt støj fra værktøjet, hvilket ikke kan undgås, men ingen høj musik, affald eller andet. Hverken på taget eller i gården, hvor de havde en lille skurvogn stående. Der er ryddet fuldstændigt op, de ting, der stod på tagterrassen, da tømrerne begyndte, er stillet pænt samlet i et hjørne af tagterrassen. Det er en ordentlighed, som jeg aldrig har set tidligere hos håndværkere. Kommunikationen med både tømrermesteren og tømrerne har været helt i top. Høflige og pligtopfyldende hele vejen igennem. Selve arbejdet er udført til højeste karakter. Det er snorlige og man kan fornemme sirligheden i arbejdet. Firmaet kan varmt anbefales."

Kontakt os

Troels Hansen A/S

Vores dygtige håndværkere udfører til enhver tid kvalitetsarbejde uanset arbejdets karakter. Vi renoverer og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

Kontakt os

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup
CVR: 31064996​
Tlf: (+45) 46 11 71 41
Mail: info@th-as.dk