Tidligere lærlinge, nu fastsansatte svende

Udlært hos Tømrermester Troels Hansen A/S og er ansat i dag

Matias Gram

blev udlært tømrer i september 2019. Matias har arbejdet meget i entrepriseafdelingen under sin lærlingetid. Han kan bedst lide at arbejde på større byggesager. Matias danner fast makkerpar med Mikkel, som er en erfaren tømrer, som har været i virksomheden i mange år. De er et eftertragtet makkerpar på de større sager, da de er dygtige og effektive.

Nicolaj Juul Jensen

blev udlært tømrer i marts 2018. Nicolaj fortsatte efter endt lærlingetid og arbejder i forsikringsafdelingen. Forsikringsafdelingen har udviklet sig meget siden efteråret 2016, hvor virksomheden startede med at være netværkshåndværker for Topdanmark, og Nicolaj har været med til at gøre forsikringsafdelingen til det den er i dag. Nicolaj er i dag med til at tage lærlinge under sine vinger og han hjælper vores byggeledere med at besigtige de mindre forsikringsskader, hvilket gør ham til et stort aktiv for virksomheden.

Kontakt os

Troels Hansen A/S

Vores dygtige håndværkere udfører til enhver tid kvalitetsarbejde uanset arbejdets karakter. Vi renoverer og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

Kontakt os

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup
CVR: 31064996​
Tlf: (+45) 4611 7141
Mail: info@th-as.dk