RENOVERING AF GAMLE BYGNINGER


Gamle bygninger har en særlig charme og et udtryk der kræver ekstra omtanke når der er tale om restaurering og vedligeholdelse. Ældre bygninger er bygget med andre materialer og byggeteknikker end dem vi benytter os af i dag. Derfor kan nye moderne metoder have konsekvenser for bygningen og det er derfor vigtigt at benytte sig af ældre byggemetoder der passer til bygningen så man ikke gør mere skade end gavn. Erfaring og ekspertise er vigtigt i denne sammenhæng, og af den grund bør opgaven falde for vores fødder.

Erfaring med restaurering

Hos Tømrermester Troels Hansen har vi flere medarbejdere der har erfaring med renovering af ældre bygninger. Vi har nogle rigtig dygtige tømrer/snedkere ansat, hvor hænderne er godt skruet på. Arbejdet udføres med respekt for det oprindelige håndværk og udføres i tæt samarbejde med bygherrer og rådgivere. Renovering af gamle bygninger er yderst nødvendigt for, at bevare det originale udtryk af bygningen. Restaurering af bygninger kan som nævnt være vanskeligt og meget omfangende. Men med vores erfaring og ekspertise klarer vi altid opgaven.

Nænsom bygningsbevaring

Bygningsbevaring er delikat arbejde, som kræver velinformeret og erfarne hænder. Det er vigtigt at overholde reglerne og udføre arbejdet så godt som muligt for at bevare udtrykket på bygningen. Alle indgreb på eller omkring bygningen skal være i takt med bygningens historiske, metodiske, tekniske og arkitektoniske værdier og skal afvige så lidt som muligt fra det originale udtryk. Ældre materialer, elementer og strukturer skal bevares hvis muligt, men er det nødvendigt med nye materialer er det vigtigt at de harmonere med det eksisterende. Når materialerne skal anvendes er det naturligvis vigtigt at benytte sig af bygnings metoderne fra bygningens oprindelse for igen, at bevare atmosfæren og udtrykket af bygningen.

Kontakt os om renovering af bevaringsværdige bygninger

Har bygningen behov for restaurering, er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører også gerne en uforpligtende besigtigelse, skulle du være i tvivl om restaurering er nødvendigt. Kontakt os på telefon 46 11 71 41, e-mail info@th-as.dk eller via vores kontaktformular. Det er os altid en fornøjelse at renovere bevaringsværdige bygninger.

Nogle de af opgaver vi har udført har været:

  • Udskiftet bjælker i tårnet på Rosenborgs slot for Slots- og Erhvervsstyrelsen
  • Gennemrenovering af Bredeværk, som er et museum for industrikultur i Kongens Lyngby. Arbejdet blev udført i fagentreprise for OPN
  • Reparation efter rådskader og brandisolering på Arbejdermuseet i Rømersgade København, udført i fagentreprise for Karl A. Hansen
  • Renovering af meninghedssalen i  Apostlekirken, udført i fagentreprise for for Karl A. Hansen
  • Tilbygning og renovering af Brøndby Strand Kirke, udført i fagentreprise for Karl A. Hansen
  • Indvendige tømrer/snedkerarbejde på Ballonhangaren, udført i fagentreprise for Københavns Byggestyring. Bygherre Real Dania. Se evt. disse links eller søg google ”Ballonhangaren” for flere videoer.t
    https://www.licitationen.dk/article/view/652175/ballonhangaren_restaureres_pa_ojemal
    https://www.youtube.com/watch?v=bfjpgyq2qls

Kontakt os

Troels Hansen A/S

Vores dygtige håndværkere udfører til enhver tid kvalitetsarbejde uanset arbejdets karakter. Vi renoverer og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

Kontakt os

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup
CVR: 31064996​
Tlf: (+45) 46 11 71 41
Mail: info@th-as.dk