Vinduesudskiftninger​


Vi har specialiseret os på vinduesudskiftninger store som små. Vi skifter flere tusinde vinduer om året i blandt andet bolig- og ejerforeninger. Vi skifter vinduer i træ, træ/alu, plastik og aluminium med tre lags glas samt vinduer med koblede rammer. Vi kan også sætte ovenlys vinduer i. Ingen vinduesudskiftninger er for store eller små til os. Vores tømrersvende er hurtige, effektive og efterlader altid et pænt opryddet byggeplads. Der er altid tilknyttet en fast byggeleder som har kontakten til kunden. Hvis der benyttes en rådgiver på projektet, vil det være et tæt samarbejde mellem rådgiver, bygherre og byggeleder.

Professionel udskiftning af vinduer siden 1998

Vi har hjulpet vores kunder med udskiftning af vinduer siden 1998. Vores tilgang til arbejdet er, det skal gøres rigtigt første gang og kunden skal have en god oplevelse. Vi sætter en ære i at udføre et professionelt og fornuftigt arbejde, når vi udskifter vinduer. Med over 20 års erfaring i branchen har vi stået overfor mange forskeligartede opgaver, og vi er derfor klar til at påtage os enhver udfordring. Så skal I have udskiftet vinduer, så er vi det rette firma til opgaven.

Fordele ved nye vinduer

Udfordringen ved gamle vinduer er deres manglende isoleringsevne. Gamle vinduer har typiskt kun enkeltlagsglas med dårlig varmeisolering og utætte vinduesrammer. At få skiftet vinduer er meget energibesparende og giver forde som bedre indeklima og lavere varmeregninger. 

Få et uforpligtende tilbud på Vinduesudskiftning

Leder I efter en erfaren og effektiv løsning på udskiftningen af vinduer, tilbyder vi en professionel og kompetent løsning til netop jeres opgave. I er velkommen til at kontakte os på telefon 46 11 71 41, e-mail info@th-as.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer.

Se nogle referencer fra vinduesudskiftninger

Kontakt os

Troels Hansen A/S

Vores dygtige håndværkere udfører til enhver tid kvalitetsarbejde uanset arbejdets karakter. Vi renoverer og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

Kontakt os

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup
CVR: 31064996​
Tlf: (+45) 46 11 71 41
Mail: info@th-as.dk