Virksomheds­profil for Tømrermester Troels Hansen A/S

Om os

Vores dygtige håndværkere udfører til enhver tid kvalitetsarbejde uanset arbejdets karakter. Vi renoverer og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

Målet er at være en respekteret og kendt virksomhed inden for området med medarbejdere, der alle er bevidste om og motiverede til at udføre kvalitetsarbejde, opføre sig korrekt og i enhver henseende arbejde for at tilfredsstille kunderne.

Det er ligeledes målet, at virksomheden skal have ry for at være en god arbejdsplads for medarbejderne. Vi stiller krav til den enkelte, men til gengæld uddelegerer vi ansvar, har gode arbejdsbetingelser med hensyn til skurforhold, værktøj, arbejdstøj med mere samt lægger vægt på gode menneskelige relationer.

Vi har altid lærlinge og uddanner helst vores egne håndværkere

Vores kunder

Vores kundekreds er bred og omfatter blandt andet andre virksomheder, professionelle bygherrer, rådgivere, andels- og boligselskaber samt forsikringsselskaber.

Vores medarbejderstab er i dag på ca. 70 mand, som inkluderer både tømrer, snedkere, murer, malere, lærlinge samt funktionæransatte.

Kontakt os

 • 1998

  Etablering af virksomheden

 • 2008

  Omdannet til A/S

  2008

 • 2011

  Professionel bestyrelse

 • 2021

  70 fuldtidsansatte

  2021

Virksomhedens historie

I år 1998 etablerede Troels Hansen tømrervirksomheden, der hurtigt fik noget at se til. I år 2008 blev virksomheden omdannet til et A/S-selskab, og i 2011 fik virksomheden en professionel bestyrelse.

I starten byggede firmaet mest for private, mens fokus i dag er andre erhvervsdrivende, boligforeninger og forsikringsselskaber.

Der er de sidste 5 år sket meget i virksomheden. I 2015 var der gennemsnitligt ansat 22 medarbejdere, hvor der i starten af 2021 er ca. 70 fuldtidsansatte i gennemsnit.