Virksomheds­profil for Tømrermester Troels Hansen A/S

Vores historie

Vores historie startede i 1998, hvor Troels oprettede enkeltmandsvirksomheden Tømrermester Troels Hansen. Som årene gik, fik Troels mere og mere travlt. I 2005 oprettede Troels ApS virksomheden og ansætte flere tømrersvende. Herefter gik det utroligt hurtigt og i 2007 oprette Troels A/S virksomheden – Tømrermester Troels Hansen A/S,  som vi kender den i dag. Virksomheden fik en professionel bestyrelse og blev mere fokuseret på at udføre renoveringsopgaver af frede og bevaringsværdige bygninger, samt byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

I dag har vi i gennemsnit 85 tømrere, murere og malere ansat, hvoraf ca. 14 er lærlinge.

Vores vision

Vores vision er at være den foretrukne entreprenør til udførelse af servicearbejder, hoved- og fagentrepriser for erhvervskunder samt være den foretrukne samarbejdspartner for forsikringsselskaber og boligselskaber/boligadministrationer på Sjælland.

Vi ønsker samtidig at være en integreret del af det lokalsamfund vi operere i. Både som den foretrukne arbejdsgiver, hvor alle har en VI-følelse i virksomheden, men også ved at påtage os et socialt ansvar i form af praktikpladser og uddannelse af lærlinge.

Vi ønsker at være kendt for Kvalitetsarbejde – udført af dygtige fagfolk i en virksomhed, hvor man følger lovgivning og overenskomsterne.

Vores mission

Vi tilbyder et fremragende arbejdsmiljø med fokus på trivsel og sikkerhed, samt skaber trygge rammer for vores kunder.

 • Uden dygtige og glade medarbejdere, har vi ikke et eksistensgrundlag
 • Uden glade kunder og samarbejdspartnere har vi heller ikke et eksistensgrundlag

Derfor er disse 2 elementer yderst essentielle for vores virksomhed.

Måden vi arbejder med vores mission i dagligdagen er ved at arbejde med følgende fokusområder:

 • Ved at have glade og tilfredse kunder har vi også faste kunder. Vi har også bedre mulighed for at tiltrække nye kunder, når der er god omtale. De glade kunder får vi ved at have dygtige medarbejdere, som kommer glad på arbejde og yder deres bedste hver eneste dag.
 • Vi sikrer os, at vores medarbejdere er glade for at arbejde for os, ved at anerkende dem for deres indsats, ved at se dem som et individ og ikke blot et nummer i rækken. Vi gør, hvad vi kan for at skabe et tilhørsforhold til virksomheden ved at være nærværende og have en flad organisationsstruktur. En organisation hvor kommandovejene er korte, hvor vi tager eventuelle konflikter i opløbet, og hvor vi inddrager vores medarbejdere i små som store beslutninger. Vi har et aktivt fokus på arbejdsmiljøet og har en aktiv AMO-gruppe.
 • Vi arbejder målrettet med efteruddannelse og kompetenceudvikling, som vi løbende taler om på MU-samtaler og løbende 1:1 samtaler. Alle skal have mulighed for at dygtiggøre sig indenfor deres fagområde. Vi tager desuden et aktivt ansvar i form af at uddanne nye tømrere, vi har mindst 17% lærlinge ansat og har et godt samarbejde med Roskilde Tekniske skole og det lokale uddannelsesudvalg (LUU).

Vores værdier

Vores værdier beskrives bedst med vores slogan “En virksomhed, et TEAM”. TEAM står for Tillid, Engagement, Ansvar og Muligheder.

Kontakt os

 • 1998

  Etablering af virksomheden

 • 2008

  Omdannet til A/S

  2008

 • 2011

  Professionel bestyrelse

 • 2021

  70 fuldtidsansatte

  2021

Vores Kunder

Vores kundekreds er bred og omfatter blandt andet andre virksomheder, professionelle bygherrer, rådgivere, andels- og boligselskaber samt forsikringsselskaber.

Vores medarbejderstab er i dag på ca. 90 mand, som inkluderer både tømrer, snedkere, murer, malere, lærlinge samt funktionæransatte.