Hos Troels Hansen har vi vores egen malerafdeling, som både udfører malerarbejde for private og erhverv derudover løser vi også opgaver for vores entreprise- og forsikringsafdeling. Malerafdelingen bliver drevet af malermester Stefan Hansen. Vores maler levere solidt håndværk af højeste kvalitet, vi afslutter ikke en opgave før kunden er tilfreds. Når vi udfører arbejde i private hjem tilbyder vi Byg Garanti, så du trygt kan vælge os. Vores malere har en bred faglig kunnen, og vi kan derfor altid finde den helt rigtige maler til  netop din maleropgave. Vores firma er bygget op omkring visionen, altid at levere kvalitet rigtig første gang. 

Indhent tilbud på malerarbejde

Meget malerarbejde kan virke uoverskueligt, derfor tilbyder vi en professionel rådgivning og finder den rigtige løsning til din maleropgave. Hos Troels Hansen har vi stor erfaring med store og små maleropgaver ipå hele Sjælland. Vi har i flere år gjort vores kunder meget tilfredse ved hjælp af håndværk af den højeste kvalitet. Skal du bruge en maler til dit næste projekt, så tøv ikke med at give os et kald. Vi garantere et håndværk og materialer af høj kvalitet, der vil gavne din bygning i mange år.

Vi udfører alle typer maleropgaver

Vi udfører alle maleropgaver og sætter en ære i at udføre arbejdet til perfektion. Har du brug for hjælp til maling af vinduer, døre, vægge, lofte, opgange eller andet, står vi klar med malerullen. Vi udføre malerarbejde både indvændig og udvendig.

Vi har stor erfaring med udførelse af malerarbejde på fredede og bevaringsværdie bygninger. Så står du med en specieal opgave, der kræver spidskompetencer, så er vi det rette firma til opgaven. 

Har du spørgsmål eller mangler professionel rådgivning, er du velkommen til at kontakte os. 

Malerarbejde der tager hensyn

Når du entreer en maler hos os, kan du forvente et resultat, der både tager hensyn til dine ønsker og miljøet. Vi bruger primært svanemærkede produkter til vores maleropgaver.  

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Mangler du en kompetent og erfaren maler, der kan klare enhver opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 98 08, e-mail info@th-as.dk eller via vores kontaktformular. Så kontakter vores meget positive og servicemindede medarbejdere dig hurtigst muligt og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på malerarbejde på hele Sjælland.