Vinduesudskiftning på Sjælland

Vi har specialiseret os i vinduesudskiftninger

Vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder, derfor har vi specialiseret os i vinduesudskiftninger som er et energibesparende tiltag, der både forbedrer indeklimaet og økonomien. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger efter vinduesudskiftninger fra blandt andet projektet på Linde Alle, der er mindre træk og varmeregningen er blevet markant lavere.

Vi skifter vinduer i træ, træ/alu og aluminium med trelagsglas samt vinduer med koblede rammer. Vi kan også sætte ovenlys vinduer i – ingen vinduesudskiftninger er for store eller små for os. Vores tømrersvende er hurtige, effektive og efterlader altid en pæn og opryddet byggeplads.

Der er altid tilknyttet en fast projektleder, som har kontakten til kunden. Hvis der benyttes en rådgiver på projektet, vil det være et tæt samarbejde mellem rådgiver, bygherre og projektleder.

Professionel udskiftning af vinduer siden 1998

Vi har hjulpet vores kunder med udskiftning af vinduer siden 1998. Vores tilgang til arbejdet er, at det skal gøres rigtigt første gang og kunden skal have en god oplevelse. Vi sætter en ære i at udføre et professionelt og fornuftigt arbejde, når vi udskifter vinduer.

Med over 20 års erfaring i branchen har vi stået overfor mange forskelligartet opgaver, og vi er derfor klar til at påtage os enhver udfordring. Så skal I have udskiftet vinduer, så er vi det rette firma til opgaven.

Kontakt os

Fordele ved nye vinduer

Udfordringen ved gamle vinduer er deres manglende isoleringsevne. Gamle vinduer har typisk kun enkeltlagsglas med dårlig varmeisolering og utætte vinduesrammer. At få skiftet vinduer er meget energibesparende og giver fordele som bedre indeklima og lavere varmeregninger.

Få et uforpligtende tilbud på vinduesudskiftning

Leder I efter en erfaren og effektiv løsning på udskiftning af vinduer, tilbyder vi en professionel og kompetent løsning til netop jeres opgave. I er velkommen til at kontakte os på telefon 32 72 09 09, e-mail info@th-as.dk eller via vores kontaktformular. Så kontakter vores meget positive og servicemindede medarbejdere Jer hurtigst muligt.