Renovering af bevarings­værdige bygninger

Renovering af bevaringsværdige bygninger

Gamle bevaringsværdige bygninger har en særlig charme og et udtryk der kræver ekstra omtanke, når der er tale om restaurering og vedligeholdelse. Bevaringsværdige bygninger er bygget med andre materialer og byggeteknikker, end dem vi benytter os af i dag. Derfor kan nye moderne metoder have konsekvenser for bygningens konstruktion. Vi tilpasser materialevalg og arbejdsteknikker, der passer til bygningen så man ikke gør mere skade end gavn. Stor erfaring og ekspertise er vigtigt i denne sammenhæng, og af den grund bør opgaven falde for vores fødder.

Erfaring med restaurering af bevaringsværdige bygninger

Hos Tømrermester Troels Hansen har vi flere rigtig dygtige tømrer/snedkere ansat, hvor hænderne er godt skruet godt på, og som har stor erfaring med renovering af bevaringsværdige bygninger. Arbejdet udføres med respekt for det oprindelige håndværk og udføres i tæt samarbejde med bygherrer og rådgivere. Renovering af bevaringsværdige bygninger er yderst nødvendigt for, at bevare det originale udtryk af bygningen og kan som nævnt være vanskeligt og meget omfangende. Men med vores erfaring og ekspertise klarer vi altid opgaven.

Kontakt os

Nænsom bygningsbevaring

Bygningsbevaring er et delikat arbejde, som kræver velinformeret og erfarne hænder. Det er vigtigt at overholde reglerne og udføre arbejdet så godt som muligt for at bevare udtrykket på bygningen. Alle indgreb på eller omkring bygningen skal være i takt med bygningens historiske, metodiske, tekniske og arkitektoniske værdier og skal afvige så lidt som muligt fra det originale udtryk. Ældre materialer, elementer og strukturer skal bevares hvis muligt, men er det nødvendigt med nye materialer, er det vigtigt at de harmonerer med det eksisterende. Når materialerne skal anvendes, er det naturligvis vigtigt at benytte sig af byggemetoderne fra bygningens oprindelse for at bevare atmosfæren og udtrykket af bygningen.

Kontakt os om renovering af bevaringsværdige bygninger

Har din bevaringsværdige bygning behov for restaurering, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende besigtigelse og tilbud. Kontakt os på telefon 32 72 09 09, e-mail info@th-as.dk eller via vores kontaktformular. Så kontakter vores meget positive og servicemindede medarbejdere dig hurtigst muligt.

Nogle af de opgaver vi har udført har været:

  • Udskiftet bjælker i tårnet på Rosenborgs slot for Slots- og Erhvervsstyrelsen
  • Gennemrenovering af Bredeværk, som er et museum for industrikultur i Kongens Lyngby. Arbejdet blev udført i fagentreprise for OPN
  • Reparation efter rådskader og brandisolering på Arbejdermuseet i Rømersgade København, udført i fagentreprise for Karl A. Hansen
  • Renovering af meninghedssalen i Apostlekirken, udført i fagentreprise for for Karl A. Hansen
  • Tilbygning og renovering af Brøndby Strand Kirke, udført i fagentreprise for Karl A. Hansen
  • Indvendige tømrer/snedkerarbejde på Ballonhangaren, udført i fagentreprise for Københavns Byggestyring. Bygherre Real Dania. Se evt. disse links eller google ”Ballonhangaren” for flere videoer.
  • https://www.licitationen.dk/article/view/652175/ballonhangaren_restaureres_pa_ojemal
  • https://www.youtube.com/watch?v=bfjpgyq2qls