Samarbejds­partner / leverandører

Samarbejde med Tømrermester Troels Hansen A/S

Som virksomhed ønsker vi et godt samarbejde, hvor kvalitet, godt håndværk, ærlighed og tillid er kernen i samarbejdet.

Vi skal holde vores aftaler og kunne stole på hinanden for at kunne udføre et godt stykke arbejde for vores kunder.

En af vores faste samarbejdspartnere er STARK.

Hos STARK står vi bag dem der kan deres håndværk – og derfor sætter vi stor pris på vores samarbejde med Troels Hansen A/S. Et professionelt samarbejde omkring materialer og ikke mindst målrettede løsninger.

For STARK er målet klart: Vi vil gøre det lettere at bygge grønnere. Og det grønne byggeri starter allerede i planlægningsfasen. Et tidligt samarbejde er derfor afgørende, og i STARK står vi klar til at hjælpe Troels Hansen A/S og andre virksomheder med at vælge de rette miljøvenlige materialer, ligesom vi hjælper med at dokumentere materialernes certificering. Vores bæredygtighedsambassadører har en solid uddannelse bag sig, så vi altid er klar med den bedste rådgivning omkring bæredygtige tiltag og miljøvenlige løsninger til byggeriet.

Troels Hansen A/S arbejder hver dag hårdt for at bygge andre menneskers fremtid – derfor arbejder vi hårdt for at være den bedste samarbejdspartner for Troels Hansen A/S. Sammen bygger vi grønnere og professionelt.

Desuden forventes det, at I som underentreprenør:

  • Har ordnede forhold for Jeres ansatte
  • Har tegnet de lovpligtige forsikringer
  • Jeres ansvars- og erhvervsforsikring skal kunne fremvises på forlangende
  • Er du ejer af en mindre virksomhed og har du primært arbejde for os, skal du på forlangende kunne fremvise en udskrift fra skattekontoen uden gæld

Kontakt os