Udbedring af forsikringsskader

Vidste du, at du selv kan vælge håndværker til at udbedre dine forsikringsskader? Hos Tømrermester Troels Hansen A/S har vi en hel forsikringsafdeling, som i samarbejde med flere forsikringsselskaber udbedrer mange forskelligartede forsikringsskader.

Vores forsikringsafdeling består af ca. 30 tømrere, murere, malere og lærlinge samt 4 byggeledere og en afdelingschef.

Disse medarbejdere udfører og beskæftiger sig UDELUKKENDE med forsikringsskader. Vi har derfor et mandskab som agerer professionelt hos private.

Vi tilbyder vores hjælp til udbedring af dine forsikringsskader, store som små. Vi varetager besigtigelse, tilbudsberegninger samt udbedrer skaderne.

Vi sætter en stor ære i vores arbejde og udfører det derfor med stor omhu og kvalitet. Vores håndværkere er vant til at arbejde i private hjem og ved at det er vigtigt, at der kommunikes og tages hensyn til kundernes ønsker og behov. Har du en forsikringsskade, der skal rettes op på? Så er vi det rigtige valg.

Certificeret håndværkstaksator

Har du brug for faglig inspektion og vurdering om skaden er dækket, har vi meget dygtige og engagerede byggeledere i afdelingen, hvoraf flere er certificeret håndværkstaksator.

Kontakt os

Totalløsninger til udbedring af forsikringsskader

Vi har i flere år tilbudt vores hjælp med udbedring af diverse forsikringsskader. Vores store erfaring indenfor faget og dygtige fagfolk giver derfor en mulighed for en totalløsning indenfor udbedring af forsikringsskader af enhver type. Vores byggeledere vil give en vurdering på arbejdet og prisen, hvorefter vi vil begynde med det praktiske arbejde angående planlægning af projektet.

Fast samarbejdspartner til udbedring af forsikringsskader

Mangler I i jeres forsikringsselskab en dygtig samarbejdspartner / netværkshåndværker med bred viden og erfaring indenfor faget, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 11 71 41, e-mail info@th-as.dk eller via vores kontaktformular. Så kontakter vores meget positive og servicemindede medarbejdere Jer hurtigst muligt.