Murerarbejde

Vi har vores egen murerafdeling, som primært udfører mindre mureropgaver for vores forsikringsafdeling samt renovering af badeværelser for private. Murerafdelingen bliver drevet af murermester Kim Pedersen, som står for tilbudsgivning og kontakten med kunden. Vores murer levere solidt håndværk af højeste kvalitet, vi afslutter ikke en opgave før kunden er tilfreds. Når vi udfører arbejde i private hjem tilbyder vi Byg Garanti, så du trygt kan vælge os. Vores murer har en bred faglig kunnen og vi kan derfor altid finde den helt rigtige murer til netop din mureropgave. Vores firma er bygget op omkring visionen, altid at levere kvalitet rigtig første gang.

Vi udfører alle typer murerarbejde

Vores murerafdeling udfører mange forskellige opgaver indenfor murerfaget. Vores medarbejdere har forskellige spidkompetencer, hvilket gør os meget alsidig og vi kan derfor tilbyde hjælp til mange forskellige slags murerarbejder. Vi har dygtiggjort os indenfor flisearbejde. Så hvis du har et køkken eller badeværelse, der har brug for en kærlig hånd fra en erfaren murer, står vi gerne klar med kompetent arbejdskraft.

Vi udfører også murerarbejde udenfor huset eller bygningen, så hvis du skal have renoveret facaden eller noget relateret kan vi også hjælpe med det.

Med vores brede erfaring og viden, påtager vi os gerne speciel opgaver, hvor der kræves lidt ekstra kunnen. Har du brug for hjælp til udførelsen eller spørgsmål til en opgave er du velkommen til at kontakte os, for faglig sparring.

Kontakt os

Hvad koster en murer?

Hvor meget din mureropgave kommer til at koste afhænger af flere forskellige faktorer som følgende:

  • Hvilket materiale der bruges
  • Hvor lang tid opgaven tager
  • Hvor omfattende murerarbejdet er
  • Hvilken type murerarbejde du skal have udført

Få et uforpligtende tilbud på murerarbejde

Har du brug for erfarne murer har du fundet de helt rigtige. Vores medarbejdere er erfarne og stræber efter at levere den bedste løsning til dig. Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit murerarbejde, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 11 71 41, e-mail info@th-as.dk eller via vores kontaktformular. Så kontakter vores meget positive og servicemindede medarbejdere dig hurtigst muligt.