Servicearbejder for boligforeninger, ejendomsadministrationer og erhverv

Ejendomsvedligeholdelse

Har du brug for hjælp med vedligeholdelse af din ejendom?

En servicetømrer/ hustømrer kan være en stor hjælp, når det kommer til ejendomsvedligeholdelse. Vores servicetømrere kan udføre alle former for vedligeholdelse- og renoveringsopgaver for erhvervskunder, boligforeninger, ejendomsadministratorer og offentlige institutioner.

Vores faste serviceteam består af veluddannede og dygtige håndværkere med mange års erfaring. De er fleksible og har specialiseret sig i at løse pludselig opståede udfordringer.

For at gøre det så trygt som muligt for jer, så sørger vi altid for at sende de samme håndværkere ud til ejendommen. Således lære de hurtigt både ejendommen og beboerne at kende.

Vi ved at nogle serviceopgaver haster og vi gør alt hvad vi kan, for at rykke hurtigt ud. Vores fleksibilitet og evnen til at tilpasse os kundernes behov har bidraget til rigtig mange gode relationer og faste samarbejdspartnere såsom ALK-Abello A/S, DEAS A/S, Jyske Bank og Connla Boligadministration.

Så står du og mangler en professionel samarbejdspartner til at stå for ejendomsvedligeholdelse, så kontakt os endeligt for et uforpligtende tilbud på telefon 41 11 71 41, e-mail serviceopgaver@th-as.dk eller via vores kontaktformular. Så kontakter vores servicemindede medarbejdere dig hurtigst muligt.

Servicetømrer og arbejdsområder

Vores servicetømrer kendetegnes ved

En god servicetømrer er en tømrer, der er i stand til at udføre forskellige tømreropgaver på en professionel og pålidelig måde. Vores servicetømrer kendetegnes ved:

  • At de har mange års erfaring som tømrer og har udviklet alsidig ekspertise inden for de forskellige områder af tømrerarbejdet.
  • At være i stand til at kommunikere klart og tydeligt med kunderne/beboerne og lytter til deres behov og ønsker. De er i stand til at forklare tekniske oplysninger på en forståelig måde.
  • At bruge professionelt udstyr og værktøjer, der er nødvendige for at udføre opgaven effektivt og sikkert.
  • At have fokus på kvalitetsarbejde og er i stand til at udføre opgaverne i overensstemmelse med de fastsatte specifikationer og standarder.
  • At de er pålidelige, kommer til tiden og udfører arbejdet inden for den aftalte tidsramme.
  • At have fokus på kundeservice og gør alt for at imødekomme kundens behov og ønsker. De er også i stand til at give gode råd og anbefalinger til kunden/beboerne.
  • Løbende at holde sig opdaterede med viden om de nyeste teknologier og teknikker, der er relevante for tømrerarbejdet, for at sikre, at kunden modtager den bedst mulige service.

Samlet set er vores servicetømrer i stand til at udføre forskellige tømreropgaver professionelt, pålideligt og effektivt.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på service og vedligeholdelse

Så står I og mangler en erfaren tømrer/snedker, der garanterer servicearbejde af den højeste kvalitet, er vi altid klar ved døren. Opgaver udføres i time- og materiale afregning, og er der tale om større opgaver, afgiver vi gerne et tilbud først. I er som administrator, boligforening eller erhvervsdrivende altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på en specifik opgave eller et større samarbejde. I kan kontakte os på telefon 46 11 71 41, e-mail serviceopgaver@th-as.dk eller via vores kontaktformular. Så kontakter vores servicemindede medarbejdere Jer hurtigst muligt.