Vi har en professionel bestyrelse​


​Palle Jensen
Regionsdirektør i El:con

Palle tiltrådte bestyrelsen i marts 2017, som bestyrelsesmedlem, hvorefter han i november 2019 tiltrådte som bestyrelsesformand. Palle har været 3 år hos Novo Nordisk som projektchef, samt været direktør i MJ Elektro i 8 år. I dag arbejder Palle som regionsdirektør hos EL:CON i Roskilde. Palle bidrager til virksomheden på en god og konstruktiv måde og har med sine mange års ledererfaring en rigtig god indgangsvinkel til virksomhedens strategi og fremtidig udvikling.

Leif Fredberg
Direktør/ indehaver af Lefre Holding

Leif Fredberg tiltrådte som bestyrelsesmedlem november 2019. Leif har gennem sin lange karriere blandt andet været detaildirektør i FOG A/S samt ejet 18 Shell tankstationer. Leif er i dag medejer af Stof 2000 og Sorøgruppen, et ejendomsselskab. Derudover beskæftiger Leif sig primær med bestyrelsesarbejde og kan bidrage positivt med sine erfaringer fra dels byggerbranchen men også med andre spændende indgangsvinkler til virksomheden.

Kontakt os

Troels Hansen A/S

Vores dygtige håndværkere udfører til enhver tid kvalitetsarbejde uanset arbejdets karakter. Vi renoverer og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

Kontakt os

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup
CVR: 31064996​
Tlf: (+45) 46 11 71 41
Mail: info@th-as.dk