Servicearbejde | Vedligeholdelse af din bygning | Kontakt os i dag

Servicearbejder


Har I brug for hjælp med servicearbejde og vedligeholdelse af jeres bygning, institution eller andet? Vi har en hel serviceafdeling, der allerede i dag tilbyder serviceydelser for en række faste kunder. Vores kunder er både boligforeninger, hvor deres administrator bruger os som fast håndværker, og erhvervsdrivende, som har flere ejendomme, hvor vi er tilknyttet som håndværker. Vi er flexible og tilpasser vores forretning til kundernes behov, således løser vi enhver opgave, der måtte komme. 

Serviceydelser og arbejdsområder

Når vores kunder har brug for hjælp med servicearbejde er vores erfaring, at opgaven kan være alt fra nem og hurtig til mere omfattende og udfordrende. Derfor er vores tømrer/snedkere veluddannede og har stor erfaring indenfor faget. Vi sætter en stor ære i at udføre ordentligt servicearbejde for vores kunder, da vi bygger vores virksomhed på tilfredse kunder. Så når I bestiller serviceydelser i form af reparationer, vedligeholdelse, bevaring/renovering af gamle bygninger, udskiftning af vinduer eller andet, kan I regne med et professionelt og veludført resultat.

Få et uforpligtende tilbud på service og vedligeholdelse

Så står I og mangler en erfaren tømrer/snedker, der garanterer servicearbejde af den højeste kvalitet, er vi altid klar ved døren. Opgaver udføres i time- og materiale afregning, og er der tale om større opgaver, afgiver vi gerne et tilbud først. I er som administrator, boligforening eller erhvervsdrivende altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på en specifik opgave eller et større samarbejde. I kan kontakte os på telefon 32 70 98 08, e-mail info@th-as.dk eller via vores kontaktformular. Så kontakter vores meget positive og servicemindede medarbejdere Jer hurtigst muligt. 

Kontakt os

Troels Hansen A/S

Vores dygtige håndværkere udfører til enhver tid kvalitetsarbejde uanset arbejdets karakter. Vi renoverer og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser under kyndig byggeledelse.

Kontakt os

Erhvervsparken 3, 4621 Gadstrup
CVR: 31064996​
Tlf: (+45) 46 11 71 41
Mail: info@th-as.dk