Tømrer

Hos Tømrermester Troels Hansen tilbyder vi løsninger indenfor mange forskellige fagområder da vi igennem tiden har udviklet os. Som indikeret af vores navn er et af vores spidskompetencer dog inden for tømrer og snedkerfaget. Vi udfører tømrerarbejde indenfor bolig- og andelsforeninger. Men har du et større byggeprojekt som privatperson er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Tømrerarbejde af høj kvalitet

Vi har udført tømrerarbejde for vores kunder i over 20 år. Vi har bygget vores virksomhed på tilfredse kunder, hvilket især har givet pote igennem den senere tid. Vores medarbejderstab er gået fra 22 fastansatte til 75 i løbet af de sidste 5 år. Det skyldes, at vi altid går meget op i vores arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde og ender derfor altid med glade kunder. Så leder du efter en tømrer, der kan løse din opgave, finder du ingen bedre end os.

Kontakt os

Hvad koster en tømrer?

Afhængig af din opgave kan prisen for vores tømrer variere meget da tømreropgaver kan være så forskellige. Vores priser afhænger bl.a. hvilken opgave du har, hvilke materialer vi skal benytte os af og opgavens omfang. Er du interesseret i en mere præcis pris er du velkommen til at kontakte os med en beskrivelse af opgaven, så tager vi en snak om opgavens omfang og giver dig et bud på prisen.

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.

Står du og mangler en tømrer til dit byggeprojekt, står vi klar med erfarne og dygtige tømrer der kan løse enhver opgave. Vores store erfaring med faget resultere i færre fejl og et arbejde af højere kvalitet. Er du interesseret i at vi påtager din tømreropgave er du velkommen til at kontakte os. Vi er ledige på telefon 32 70 98 08, e-mail info@th-as.dk. Som et alternativ kan du også skrive til os via vores kontaktformular ved at beskrive din opgave. Så kontakter vores meget positive og servicemindede medarbejdere dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på tømrerarbejdet.