Malerentreprise på Sjælland

Malerentreprise på Sjælland

Meget malerarbejde kan virke uoverskueligt, derfor tilbyder vi en professionel rådgivning og finder den rigtige løsning til din maleropgave på Sjælland.

Tømrermester Troels Hansen A/S er ikke kun et tømrerfirma, vi har også vores egen malerafdeling, som en integreret del af virksomheden. Malerafdelingen bliver drevet af malermester Stefan Hansen, som har solid erfaringen med projektstyring og koordinering af alle former for malerarbejder, og derfor kan tilbyde professionel rådgivning i forhold til dit malerprojekt på Sjælland. 

Malerafdelingen udfører primært malerarbejde for erhvervskunder, boligforeninger og det offentlige.

Vi har et stærkt team af malere ansat, med hver deres spidskompetencer og kan derfor tilbyde hjælp med at løse alle maleropgaver. Vi er specielt gode til følgende maleropgaver:

 • Maling af lejlighed / bolig ved fraflytning
 • Maling af kontorlokaler / erhvervsejendomme (Link til underside indvendigt malerarbejde)
 • Kontorrenovering ved fraflytning
 • Facademaling
 • Maling af trappeopgange og kældre for boligforeninger og ejendomsadministratorer  

Vores malere kendetegnes ved

Vi har i flere år gjort vores kunder meget tilfredse ved hjælp af håndværk af højeste kvalitet og samtidig yde en god service. Vores erfarne malere kendetegnes ved:

 • At levere høj kvalitet i deres arbejde. De bruger de bedste materialer og teknikker for at sikre, at malerarbejdet holder i lang tid
 • At have erfaring og ekspertise i forskellige typer malerarbejde, herunder indvendigt malerarbejde, udvendigt malerarbejde, tapetsering, spartling og maling af træværk
 • At tage sig tid til at forstå deres kunders behov og ønsker. De arbejder sammen med kunden for at sikre, at de afleverer et resultat, som kunden er tilfreds med
 • At have en god planlægning og overholde fastlagte tidsplaner 
 • At have god kommunikation med kunden. De holder kunden informeret om fremskridt i malerarbejdet, og de er åbne for feedback og spørgsmål

Samlet set er vores malere kendetegnet ved at have en bred vifte af færdigheder og ekspertise, som de kan tilbyde kunderne, samtidig med at de prioriterer kundeservice, tidsplaner og kommunikation.

Så står du og mangler en professionel samarbejdspartner til at stå for malerarbejdet, så kontakt os endeligt for et uforpligtende tilbud på telefon 46 11 71 41, e-mail info@th-as.dk eller via vores kontaktformular. Så kontakter vores malermester dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Hvad er en malerentreprise?

En “malerentreprise” er en kontraktform, der beskriver en aftale mellem et malerfirma og en kunde om at udføre malerarbejde på en byggeplads eller i en ejendom f.eks. institution, kontor eller bolig.

En malerentreprise kan omfatte en bred vifte af opgaver, såsom

 • Indvendigt malerarbejde såsom maling af vægge, lofter, træværk, døre og vinduer
 • Udvendigt malerarbejde såsom maling af facader, vinduer, døre og forskelligt træværk
 • Tapetsering
 • Spartling og opretning af vægge og lofter

En malerentreprise kan variere i størrelse og kompleksitet afhængigt af projektets omfang og kundens behov. Typisk vil malerfirmaet have ansvaret for at planlægge og gennemføre det aftalte malerarbejde i overensstemmelse med de fastsatte specifikationer, tidsplaner og budgetter.

Det er vigtigt, at malerfirmaet har den nødvendige ekspertise, erfaring og udstyr til at udføre arbejdet sikkert og effektivt.

Samlet set er en malerentreprise en kontraktform, hvor et malerfirma forpligter sig til at udføre et bestemt malerarbejde for en kunde, og hvor kunden forpligter sig til at betale for arbejdet.